Biografi

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/a/6/5/christofferbrodersen.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals, bl.a. Queen-musicalen We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning. Christoffer blev udvalgt til rollen blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.

 

I årene 2007-2014 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede i Europa, Asien og USA. Sideløbende har Christoffer været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme, bl.a. hos Den Kgl Livgardes Musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Sønderjyllands Symfoniorkster.

 

Christoffer er i dag freelance sanger og musicalperformer, bosiddende i København og har senest sunget Anatoly i en koncertopsætning af Chess med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Musicalperformer

Koncertsolist

Entertainer