Biografi

Christoffer Brodersen har ernæret sig som sanger og entertainer i mere end 20 år og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, bl.a. We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena og Jyske Bank Boxen med Christoffer i hovedrollen.

Christoffer blev udvalgt blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Roger Taylor og Brian May. 

 

 Andre større roller tæller Amerikaneren i Chess (Jysk Musikteater), Enjolras i Les Miserables (Aarhus Teater), Chris i Miss Saigon (Nørregadeteatret Maribo) og senest Jesus i Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumsopsætning af Jesus Christ Superstar. 

 

 Har i en længere årrække turneret i USA, Europa og Asien med den prisvindende vokalgruppe Basix og siden været solist ved talrige koncerter herhjemme; bl.a. hos Sønderjyllands, Aalborg, Odense og Aarhus Symfoniorkester. Optræder desuden som solo entertainer med sin guitar og udgør den ene halvdel af den musikalske underholdningsduo Mark & Christoffer.

 

Christoffer er uddannet på musicalakademiet i Fredericia på den første årgang i skolens historie. 

Musicalperformer

Koncertsolist

Entertainer