Biografi

CB

Christoffer Brodersen er uddannet musicalperformer og optræder over hele landet i musicals, musikteater og koncerter. Christoffer har bl.a. spillet hovedrollen i We Will Rock You i Royal Arena og Jyske Bank Boxen i 2017.
Er tidligere medlem af vokalgruppen Basix og har arbejdet som sanginstruktør på bl.a. Eventyrteatret. Mange af landets orkestre gør brug af Christoffer som sangsolist, heriblandt Den Kgl. Livgardes Musikkorps, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester og Slesvigske Musikkorps.

 

Christoffer er født og opvokset i Sønderjylland og startede sin spæde karriere i firserne på Det Lille Teater i Gråsten, hvor han medvirkede i børneforestillinger og sommerspil. 
Som teenager faldt interessen på at spille elguitar, synge i bands og medvirke i ungdomsmusicals. I 2000 blev han optaget på Det Danske Musicalakademi i Fredericia (nu Den Danske Scenekunstskole) på den første årgang i skolens historie.

 

Som led i uddannelsen medvirkede Christoffer i forestillinger på Odense og Fredericia Teater og debuterede på Aarhus Teater i rock'n'roll-musicalen Be-bob-a-lula. Har efterfølgende medvirket i adskillige produktioner og haft bærende roller i bl.a. RENT, Les Miserables, Chess, Miss Saigon og We Will Rock You.

 

 I 2007 deltog Christoffer i det danske Melodi Grand Prix. Samme år søgte den anderkendte vokalgruppe Basix ny tenor. Christoffer blev opfordret til at søge stillingen, og det blev startskuddet til 7 år med turnéer i DK, Europa og USA, pladeindspilninger, a cappella festivaler og fantastiske oplevelser i hele verden. Christoffer forlod gruppen i 2014 for at fokusere på sin familie og sin solokarriere på den danske scene. Er i dag bosiddende i København og arbejder som freelance sanger, musiker og skuespiller.     

 

Er p.t. i gang med forestillingen American Idiot, som spiller i Den Grå Hal i København i perioden 15/9-22/10

 

foto: Anders Kibbel

Musicalperformer

Koncertsolist

Entertainer