Biografi

Christoffer Brodersen (f.1980) er født og opvokset i Sønderjylland og startede sin spæde karriere i slutfirserne på Det Lille Teater i Gråsten, hvor han medvirkede i børneforestillinger og sommerspil. Som teenager faldt interessen på at spille elguitar, synge i bands og medvirke i skolemusicals, og i 2000 blev han optaget på Det Danske Musicalakademi i Fredericia på den første årgang i skolens historie. 

 

Som led i den treårige uddannelse medvirkede Christoffer i musicals på Odense og Fredericia Teater, og her fik han lov at spille og synge overfor garvede kræfter fra London, da han på sit 1. år fik rollen som Peter i Jesus Christ Superstar. En stor oplevelse for knægten fra Alnor, som finansierede sin uddannelse ved at spille til bryllupper rundt i det sønderjyske. 

 

Efter endt uddannelse kaldte et job på Aarhus Teater som sanger/skuespiller i rock'n'roll-musicalen Be-bob-a-lula, og efterfølgende har Christoffer slået sine folder i mange forskellige dele af showbizz-verdenen; som a cappella sanger, koncertsolist, musicalperformer, Melodi Grand Prix deltager, vocal coach, konferencier, musiker og entertainer. 

 

I 2014 medvirkede Christoffer i Aarhus Teaters kæmpesucces Les Miserables i rollen som oprørslederen Enjolras, og dernæst i rollen som den amerikanske skakmester i Jysk Musik og Teaterhus' opsætning af CHESS i Silkeborg. Christoffer var i syv år fast medlem af den internationalt anerkendte vokalgruppe Basix og turnerede med gruppen i store dele af Europa, USA og Asien. Fire albumudgivelser blev det til, hvoraf flere har vundet internationale priser, bl.a. Best European Album. 

 

I dag er han bosiddende i København, men laver koncerter, shows og spillejobs over hele landet.

Musicalperformer

Koncertsolist

Entertainer